Fotografiranje

GSM: 040 324 710


Fotografiranje je še vedno umetnost in zajeti in izdelati dobre fotografije je veliko več kot samo pogled skozi objektiv fotoaparata in pritisk na sprožilec.

ZAKAJ NAJETI URADNEGA FOTOGRAFA?

Zato, ker bo s svojim znanjem, izkušnjami in najsodobnejšo opremo v ključnem trenutku ujel v objektiv najzanimivejše in najlepše trenutke.

Fotografiranje porok in raznih dogodkov je naporno delo, ki zahteva celega človeka in njegovo 100% koncentracijo. Nemalokrat se zgodi, da dogodke fotografirajo znanci ali sorodniki, ki kaj hitro pozabijo na fotografiranje in več časa posvetijo sami zabavi, kot fotografiji, dogodki pa ostanejo ne-zabeleženi. Ker pa so to edinstveni osebni dogodki, ki se ne morejo ponoviti, so ljudje na koncu velikokrat razočarani.

Za Vas fotografiramo vse vrste dogodkov in prireditev ne glede na obseg le-tega (poroke, razna srečanja, proslave, promocijske zabave, poslovna srečanja, abrahame-rojstne dneve, koncerte, obletnice, krste, zaključke, športna in kulturna srečanja itd.). Fotografije obdelamo do potankosti in smiselno ter domiselno strnemo v lep in trajen spomin. Po želji naredimo tudi foto-montažni album (foto-knjiga). Delamo s profesionalno foto opremo. Za Vas tudi unikatno oblikujemo in profesionalno natisnemo ovitek in DVD plošček s fotografijami.

Če pa ste sami svoj mojster in imate stare fotografije, lahko te za Vas uredimo in iz tega naredimo foto-montažni album (foto-knjigo).

Vsaka naša fotografija je narejena z zanosom, zato si jih boste vedno ogledali z veseljem in jih s ponosom pokazali sorodnikom in znancem.