Snemanje

GSM: 040 324 710


Dandanes v dobi tehnologije ima že vsak boljši telefon ali fotoaparat možnosti snemanja posnetkov, zato se na raznih dogodkih in prireditvah kaj hitro najde kar nekaj snemalcev, ki vsak s svojo napravico snemajo vsak zase. Ne samo, da takšni posnetki v veliki večini niso kvalitetno posneti in kadrirani, vprašajte se, koliko teh posnetkov se dejansko še da kje videti čez leta ali desetletja. Vemo, da ne prav veliko. Naši mediji (DVD ali BluRay diski) desetletja obdržijo svojo kakovost in ob profesionalno oblikovanih ovitkih jih boste z veseljem še dolgo hranili na varnem mestu in čez dolga leta z veseljem pogledali.

Za Vas posnamemo vse vrste dogodkov in prireditev ne glede na obseg le-tega (poroke, razna srečanja, proslave, promocijske videe, abrahame-rojstne dneve, koncerte, obletnice, krste, zaključke, športna in kulturna srečanja itd.). Posnetke obdelamo in smiselno ter domiselno strnemo v lepo gledljivo celoto.

Delamo s profesionalno opremo za katero stojijo izkušeni kamermani. Uporabljamo tudi več kamer naenkrat, odvisno od vrste in obsega dogodka.

Vsa snemanja potekajo v HDV in FULL HD video formatu. Končni izdelek pa Vam po želji zapišemo na DVD video ali BluRay disk in/ali Vam ga prenesemo na Vaš prenosljiv medij (USB ključek, zunanji trdi disk…). Seveda Vam tudi unikatno oblikujemo in profesionalno natisnemo ovitek in DVD plošček.

Če pa ste sami svoj mojster in imate svoje posnetke, lahko te za Vas uredimo in prenesemo na željen medij.

Vsak naš posnetek je narejen z zanosom, zato si ga boste ogledali z veseljem in ga s ponosom pokazali sorodnikom in znancem.